چک کردن وضعیت تب

چک کردن وضعیت تب

  چگونه وضعیت خودمان را ارزیابی کنیم؟ یک فرد بزرگسال سالم با تب جزئی ممکن است احساس کند که با یک کامیون برخورد کرده است، اما ممکن است کودک با تب بالا گاهی احساس ناراحتی نکند. عکس این سناریو نیز می تواند رخ دهد. تب ها شبیه هم نیستند و علائم آنها نیز یکسان نیست. سطح و علائم کلی تب می تواند در تصمیم گیری در مورد نحوه درمان به شما کمک کند. اگر تب داشته باشید، ممکن است علائم زیر را تجربه کنید:   - احساس ضعف یا سبک سری - از دست دادن اشتها - سردرد - دردهای عضلانی - تعریق - لرز - حالت تهوع - استفراغ - جوش

علت سرفه خشک در بارداری

علت سرفه خشک در بارداری

علت سرفه خشک در بارداری ابتلا به سرفه خشک در بارداری دلایل مختلفی دارد که مهم ترین این دلایل افزایش سطح هورمون استروژن در بدن است. همچنین به طور طبیعی به دلیل شرایط بارداری سیستم ایمنی بدن ضعیف شده و سریعا به موارد ایجاد آلرژی و سرفه خشک واکنش نشان می دهد. اگر بخواهیم دلایل ایجاد این بیماری را دسته بندی کنیم، دلایل اصلی ابتلا به سرفه خشک عبارتند از:   1- آلرژی  همان طور که به آن اشاره کردیم سیستم ایمنی در دوران بارداری ضعیف می شود و بدن نسبت به مواد آلرژی زا حساسیت بیشتری نشان می دهد. اگرچه جنین تحت تأثیر این مواد آلرژی زا قرار نمی گیرد ، اما مادر را درگیر می کند. مواد آلرژی زا مانند ویروس ها می توانند از طریق بینی یا دهان وارد بدن شوند و باعث اختلال در تنفس یا سرفه خشک شوند.   2- آسم  اگر فرد باردار مبتلا به آسم باشد، در دوران بارداری سرف...

تفاوت بین سرفه خشک و مرطوب چیست؟

تفاوت بین سرفه خشک و مرطوب چیست؟

تنها تفاوت بین سرفه خشک و مرطوب در میزان مخاط ترشح شده در گوش و حلق و بینی است. در حالت سرفه خشک مخاط یا بسیار کم است و یا اصلا وجود ندارد، اما در سرفه مرطوب مخاط تا بهبودی کامل ترشح می شود. در سرفه خشک با اینکه مخاطی وجود ندارد، میکروب ها و باکتری های ایجاد کننده آلرژی در ریه ها و راه بینی فعال می شوند و ایجاد آلرژی می کنند.  

استفاده از دماسنج برای گوشت ماکیان

استفاده از دماسنج برای گوشت ماکیان

 برخی از مخاطبان در مورد نحوه استفاده از دماسنج برای گوشت ماکیان به آموزش نیاز دارند.روش استفاده از آن به شرح ذیل می باشد: - دماسنج را در مرکز ضخیم ترین قسمت گوشت قرار دهید. مطمئن شوید که دماسنج به استخوان و یا دیواره ظرف برخورد نکرده است. - پس از هر بار استفاده، دماسنج را تمیز و ضد عفونی کنید تا از آلودگی متقاطع بین غذاهای خام و غذاهای پخته جلوگیری شود.   در صورتیکه دماسنج در دسترس نباشد: - گوشت ماکیان را تا زمانی که عصاره آن شفاف گردد و داخل آن صورتی نباشد بپزید؛ - تخم مرغ و غذاهای دریایی را تا زمانی که بسیار داغ شوند بپزید؛ و غذاهای مایع مانند سوپها و خورشتها باید ابتدا به دمای جوش

جدا سازی غذای خام از غذای گرم شده

جدا سازی غذای خام از غذای گرم شده

چگونگی جدا نگه داشتن غذای خام از غذای دماده شده : - در هنگام خرید گوشت قرمز، گوشت ماکیان و غذاهای دریایی را از سایر اقلام خریداری شده جدا نگهدارید. - در یخچال به منظور جلوگیری از آلودگی متقاطع گوشت قرمز، غذای دریایی و ماکیان خام را در زیر غذاهای پخته و آماده برای مصرف نگهدارید. - مواد غذایی را در ظروف دردار نگهداری کنید تا از تماس بین مواد غذایی آماده شده و مواد غذایی خام جلوگیری شود. - بشقابهایی را که برای غذاهای خام استفاده نموده اید را تمیز بشوئید.از یک بشقاب تمیز برای غذاهای پخته استفاده نمائید. - تاکید می گردد که رعایت اصل جداسازی نه تنها در زمان پختن لازم است بلکه در طول تمام مراحل آماده سازی غذا از جمله فرآیند ذبح نیز باید رعایت گردد. - مایعاتی که گوشت خام را در آنها می خوابانند نباید پس از پختن و آماده مصرف شدن گوشت، روی آن ریخته شود.