
استفاده از دماسنج برای گوشت ماکیان
برخی از مخاطبان در مورد نحوه استفاده از دماسنج برای گوشت ماکیان به آموزش نیاز دارند.روش استفاده از آن به شرح ذیل می باشد:
- دماسنج را در مرکز ضخیم ترین قسمت گوشت قرار دهید. مطمئن شوید که دماسنج به استخوان و یا دیواره ظرف برخورد نکرده است.
- پس از هر بار استفاده، دماسنج را تمیز و ضد عفونی کنید تا از آلودگی متقاطع بین غذاهای خام و غذاهای پخته جلوگیری شود.
در صورتیکه دماسنج در دسترس نباشد:
- گوشت ماکیان را تا زمانی که عصاره آن شفاف گردد و داخل آن صورتی نباشد بپزید؛
- تخم مرغ و غذاهای دریایی را تا زمانی که بسیار داغ شوند بپزید؛ و غذاهای مایع مانند سوپها و خورشتها باید ابتدا به دمای جوش
تاریخ: ۱۳۹۹/۰۱/۱۹