12 خاصیت آب نارگیل در بارداری

12 خاصیت آب نارگیل در بارداری

 

 

در هنگام مصرف آب نارگیل تازه می توانید از مزایای آن بهره مند شوید:

1- دیورتیک (ادرار آور) طبیعی:

در بارداری، میزان اسید اوریک باید در بدن طبیعی باشد. آب نارگیل دیورتیک است و به دلیل حضور پتاسیم، منیزیم و مواد معدنی باعث افزایش ادرار می شود. این مواد سموم را از بین برده و به پاکسازی دستگاه ادرار کمک می کنند. بنابراین، عملکرد کلیه را بهبود می بخشند و مانع از تشکیل سنگ کلیه و عفونت می شود. همچنین از عفونت های دستگاه ادراری جلوگیری می کند، بنابراین احتمال زایمان زودرس را کاهش می دهد.

2- ارائه الکترولیت های ضروری:

نیاز به الکترولیت ها در دوران بارداری افزایش می یابد، زیرا مشکلاتی مانند حالت تهوع و اسهال، آب بدن را دفع می کند. آب نارگیل تمام پنج الکترولیت ضروری را تامین می کند: مواد معدنی، سدیم، کلسیم، پتاسیم و فسفر، که بدن را تسکین می دهد و باعث افزایش انرژی می شوند. این الکترولیت ها باعث انتقال انرژی الکتریکی در بدن و کمک به عملکرد عضلات می شوند. آنها همچنین به حفظ سطح PH بدن و کنترل فشار خون کمک می کنند. همچنین دارای خواص خنک کننده هستند که از بیماری هایی مانند تب و استفراغ جلوگیری می کنند.

3- کاهش سوزش معده و یبوست:

تغییرات هورمونی در دوران بارداری منجر به مشکلات متعددی مانند سوزش معده، یبوست و سوء هاضمه می شود. رژیم غذایی غنی از فیبر در آب نارگیل سیستم گوارش را تقویت می کند، هضم را بهبود می بخشد، سطوح pH را تنظیم می کند و مانع از یبوست می شود. آب نارگیل یک ملین کننده عالی است.  این ماده متابولیسم را بهبود داده و بدن را سم زدایی می کند. آب نارگیل خنثی کننده اسید طبیعی است و از این رو مانع از سوزش معده می شود.

4- درمان عفونت:

آب نارگیل غنی از ویتامین ها، مواد معدنی ضروری و آنتی اکسیدان ها است که سطح ایمنی بدن شما را افزایش می دهد و باعث مقاومت در برابر عفونت می شود. میشل لی یانگ در کتاب "دو درخت و دوازده میوه که زندگی شما را برای همیشه تغییر می دهد" می نویسد آب نارگیل حاوی از اسید لوریک است، اسید چرب با زنجیره ای متوسط که مسئول تولید مونولورین آنتی ویروس قوی است. لوریک اسید، اسیدی مقاوم است که باکتری ها و عفونت های مضر مانند آنفولانزا  و HIV  را از بین می برد و باکتری های خوب را  حفظ می کند.

5- افزایش سلامت قلب:

سطح الکترولیت پایین موجب افزایش فشار خون می شود. آب نارگیل سطح پتاسیم، منیزیم و اسید لوریک را بهبود می بخشد که به تنظیم فشار خون کمک می کند. این ماده باعث بهبود کلسترول خوب و مبارزه با کلسترول بد می شود. ویتامین ها، پروتئین های ضروری و الکترولیت ها به کنترل قند خون ناشتا، سطح فشار خون و بهبود گردش خون کمک می کنند . یک لیوان آب نارگیل هر روز در سه ماهه آخر مفید است زیرا فشار خون را افزایش می دهد.

6- حفظ وزن مناسب:

آب نارگیل بدون چربی و کم کالری است. همانطور که در بارداری بدن افزایش وزن دارد، آب نارگیل مانع از بین رفتن کلسترول بد می شود. این یک جایگزین عالی برای نوشیدنی های قندی است و به سلامت مادر و رشد جنین کمک می کند.

7- نوشیدنی طبیعی:

آب نارگیل یک نوشیدنی طبیعی خوشمزه است. هیچ طعم دهنده یا عناصر مضر مصنوعی ندارد. این نوشیدنی برای شما و جنین در حال رشد بی خطر است زیرا هیچ یک از اجزای آن بر سلامت شما اثر منفی نمی گذارد.

8- افزایش انرژی پس از ورزش:

آب نارگیل یک نوشیدنی طبیعی است که به افزایش انرژی پس از کم آبی بدن و خستگی کمک می کند. اگر منظم ورزش می کنید، می توانید آب نارگیل را به عنوان نوشیدنی انرژی زا انتخاب کنید. هیدراتاسیون همچنین باعث افزایش الاستیسیته پوست می شوند، بنابراین خطوطی که در اثر کشش در دوران بارداری ایجاد می شود را از بین می برد.

9- مقدار کم قند:

مصرف بیش از حد قند می تواند منجر به افزایش قند خون شود. آب نارگیل دارای قند کمتر از سایر نوشیدنی های انرژی زا است.

10- تسریع رشد جنین:

آب نارگیل همه مواد مغذی را برای مادر فراهم می کند که برای حفظ و بهبود سلامتی او ضروری است. بنابراین، سلامت، رشد و تغذیه مناسب نوزاد را تقویت می کند.

11- بهبود سطح مایع آمنیوتیک:

نوشیدن آب نارگیل باعث بهبود سلامت و محیط رشد جنین می شود. آب نارگیل به خصوص در سه ماهه سوم بارداری باعث افزایش سطح مایع آمنیوتیک رنگ  و افزایش حجم و گردش خون می شود.

آیا آب نارگیل در بارداری عوارض جانبی دارد؟

شواهدی وجود ندارد که ثابت کند آب نارگیل اثرات نامطلوبی بر بارداری دارد. به نظر می رسد مانند هر نوع میوه یا سبزی آب نارگیل نیز بی خطر است. اما دو چیز وجود دارد که باید در ذهن داشته باشید:

  • شیر نارگیل حاوی سدیم است که ممکن است برای زنان باردار مبتلا به پره اکلامپسی مناسب نباشد.
  • آب نارگیل رسیده می تواند باعث یبوست شود.

یک زن باردار چه مقدار آب نارگیل می تواند مصرف کند ؟

  • در هنگام مصرف موادغذایی، مصرف متوسط بسیار مهم است. می توانید یک لیوان آب نارگیل در روز بنوشید.
  • پس از باز کردن آبمیوه به سرعت آن را مصرف کنید.
  • مصرف آب نارگیل طبیعی بهتر از آب کنسرو شده یا آبمیوه مصنوعی است.
  • اگر به آب نارگیل واکنش نشان می دهید یا طعم آن را دوست ندارید، آن را مصرف نکنید.

چگونه می توان نارگیل مناسب را انتخاب کرد؟

  1. برای لذت بردن از مزایای مختلف آب نارگیل، باید بدانید که آنها را به درستی انتخاب کنید.
  2. نارگیل تازه سبک و شیرین است و حاوی گوشته سفید و گوشتی نیست. یک نارگیل رسیده یا بیش از حد رسیده ترش است.
  3. انتخاب: نارگیل متوسط، تمیز و سبز را انتخاب کنید. نارگیل هایی را انتخاب نکنید که پوسته های قهوه ای و تکه های خاکستری دارند.
  4. آب: نارگیل را به شدت در نزدیکی گوش خود تکان دهید تا مطمئن شوید دارای آب است. آنهایی را انتخاب کنید که صدای را غلیظی دارند. نارگیل تازه حاوی تقریبا یک فنجان آب است.
  5. اگر میخواهید نارگیل را در خانه نگهداری کنید، آنها را در یک منطقه سرد نگه دارید.

تاریخ: ۱۳۹۶/۰۹/۲۰